Online een auto kopen? Van Den Udenhout heeft ‘webshop’ voor wielen [zakelijk]


<p>Ook op anderhalve meter afstand kan een gesprek over je nieuwe auto gevoerd worden.</p>

Ook op anderhalve meter afstand kan een gesprek over je nieuwe auto gevoerd worden.

(Foto: )
zakelijk

Online een auto kopen? Van Den Udenhout heeft ‘webshop’ voor wielen

DEN BOSCH - Niet-essentiële winkels zijn voorlopig nog even dicht. Bij meubelwinkels, doe-het-zelfzaken en ook bij autohandelaren zit de deur op slot. Maar wie een auto wil kopen, hoeft daar de deur helemaal niet voor uit. Bij Autobedrijf Van den Udenhout kan dat namelijk online, van oriëntatie tot aflevering. En als de klant niet bij de adviseur kan komen, gaat de adviseur naar de klant, op afspraak. 

“Helaas zijn onze showrooms tijdens de lockdown gesloten voor verkoopactiviteiten,” legt Mark Bastiaansen, commercieel directeur van Autobedrijf Van den Udenhout, uit. “Maar wie een andere auto zoekt, hoeft daar de deur helemaal niet voor uit. Het verkoopteam van het autobedrijf staat online tot eenieders beschikking: 24/7 via de chatfunctie op de website, of via een persoonlijk videogesprek. Zo kan een klant alle details van zijn of haar volgende auto in real life zien.”

Proefrit aan huis
Ook een offerte en taxatie behoren tot de online mogelijkheden. “Maar in sommige gevallen is het natuurlijk prettiger om daadwerkelijk met een adviseur om tafel te zitten,” vervolgt Bastiaansen. “Daarom komen wij op afspraak ook op locatie, in sommige gevallen zelfs met de gewenste auto. Een proefrit aan huis behoort óók tot de mogelijkheden.“

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding