‘Digitale VVV’ op VisitDenBosch.nl


Foto:

‘Digitale VVV’ op VisitDenBosch.nl

DEN BOSCH - ‘Welkom in een eeuwenoude binnenstad vol historische steegjes. Welkom bij rauwe industriële hotspots op de Tramkade.’ Zo begint de nieuwe website voor bezoekers aan Den Bosch www.visitdenbosch.nl. Het is een nieuwe website voor bezoekers met uitagenda, shoppingtips van locals en gastvrije plekken.

Op dit moment blijft iedereen door corona zo veel mogelijk thuis. Toch werkt de gemeente in de tussentijd wel door aan haar citymarketing. Zij het op een andere manier, onder de noemer Den Bosch Partners. De website www.visitdenbosch.nl is daar een resultaat van en een eerste stap in de richting van een nieuwe citymarketingorganisatie: Den Bosch Partners.  Organisaties uit de vrijetijdssector, horeca en retail linken met hun communicatiemiddelen ook naar deze website.

Het oudste bakstenenhuis in Nederland, De Moriaan, aan de Markt wordt nu aangepast aan de eisen van de tijd. Na de lockdown wordt tijdelijk een informatieloket ingericht in het eerdere Koetshuis op het voorplein van Het Noordbrabants Museum. Daarna keert het informatieloket weer terug naar de Markt 77, onder de naam Visit Den Bosch. 

Visitdenbosch.nl heeft twee social mediakanalen: Instagram/visitdenbosch en Facebook/visitdenbosch.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding