Geen feest op huwelijksdag, wel een Bossche Bol XL


Foto:
Bossche Bol XL

Geen feest op huwelijksdag, wel een Bossche Bol XL

Alex en Konstans zijn de zonen van Koos en Joke Blummel, die donderdag 14 januari hun diamanten huwelijk vierden. Anders dan ze gewild zouden hebben. Mede daarom gunden de zonen het 60-jarige bruidspaar de Bossche Bol XL van deze week.

“Onze ouders, Koos en Joke Blummel, zijn op 14 januari 2021 alweer 60 jaar getrouwd. Ze wonen al 42 jaar in Den Bosch Oost en zijn hier geen onbekende figuren. Voor hun 60-jarig jubileum had de familie een hotelletje geboekt in de buurt en ze hoopten daar het jubileum in klein verband te kunnen vieren. Maar corona en de lockdown verhinderden dat. Ze kunnen hun trouwdag niet vieren door corona, maar wij willen deze niet zomaar voorbij laten gaan”

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo’n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding