Vught in Beweging breidt uit naar Cromvoirt


Foto:

Vught in Beweging breidt uit naar Cromvoirt

CROMVOIRT - Wie onlangs in Vught is geweest moet haast een glimp hebben opgevangen van het Beweegplein (Bisschop Zwijsenplein), de BMX-baan (Ouwerkerkveld), de Natuurspeeltuin (Lidwinaveld) of de Outdoor Fitness en Discgolfpark (Stadhouderspark). In 2020 zijn deze beweeglocaties ontwikkeld en voor een deel in gebruik genomen. 2021 staat in het teken van de uitbreiding van het ‘Masterplan’ Vught in Beweging. Dat betekent onder andere het onderzoeken van de mogelijkheden en de behoeften van het bewegen in de openbare ruimte van Cromvoirt.

Bewegen is voor jong en oud. Het is gezond voor lichaam en geest. En het draagt bij aan het leggen en onderhouden van sociale contacten. Kortom veel voordelen. Maar hoe ziet dat bewegen er dan uit? De buurtsportcoaches van MOVE Vught, experts in bewegen, stemmen dat graag af met de bewoners van Cromvoirt. Alle woonadressen in Cromvoirt hebben een brief ontvangen van Gemeente Vught en MOVE Vught, met een behoeftenonderzoek. Het is van groot belang dat zo veel mogelijk mensen uit Cromvoirt dit behoeftenonderzoek invullen om zo een duidelijk beeld te krijgen van de sport- en beweegbehoeften in Cromvoirt.

Meerder personen woonachtig op één adres
Wonen er meer personen op één adres, dan is het zeer wenselijk dat alle bewoners de vragenlijst invullen. Op die manier weten we waar de behoeften liggen van iedere leeftijdsgroep. Je bent nooit te oud om te bewegen. MOVE Vught zet in op ‘Bewegen voor iedereen, van 1 tot 100 jaar’ Heb je extra vragenlijsten nodig? De vragenlijst staat op de website www.movevught.nl (onder het kopje activiteiten). Wie liever extra vragenlijsten op papier heeft, kan dat laten weten via info@movevught.nl of 06-11435177.

Verlenging deadline
De eerder genoemde deadline komt te vervallen. De vragenlijsten kunnen worden ingeleverd tot en met vrijdag 22 januari 2021.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding