New Cool Collective in een geheime Amerikaanse bar


<p>De altijd goedgeklede band New Cool Collective geeft een intiem en akoestisch concert in TP in HAL8 &ndash; Brabanthallen. Foto: IAMKAT </p>

De altijd goedgeklede band New Cool Collective geeft een intiem en akoestisch concert in TP in HAL8 – Brabanthallen. Foto: IAMKAT

(Foto: )
Theater aan de Parade

New Cool Collective in een geheime Amerikaanse bar

DEN BOSCH - De achtkoppige en altijd goed geklede band New Cool Collective maakt van het theater een zogenaamde Speakeasy. Een geheime bar die tijdens de Amerikaanse drooglegging van 1920 tot 1933 tot stand kwam. Het was dé manier om ondanks het verbod op de verkoop en productie van alcohol tóch samen te komen. Op vrijdag 5 maart spelen de heren in TP in HAL8 – Brabanthallen.

New Cool Collective weet met hun unieke mix van jazz, dance, Latin, salsa, afrobeat en boogaloo het publiek aan te steken. In november 2020 is hun spiksplinternieuwe plaat High Anxiety uitgekomen. Om dat te vieren tovert New Cool Collective de theaterlocatie van Theater aan de Parade om tot Speakeasy. De intieme en akoestische bezetting en het speciale repertoire maken het makkelijk te ontsnappen aan de hectiek van alledag en je te wanen in een geheime nachtclub uit het begin van de twintigste eeuw. Let’s speak easy!

De band New Cool Collective betreedt het podium van TP in HAL8 – Brabanthallen op vrijdag 5 maart. Voor kaarten en info ga je naar de website van het theater www.theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding