Cabarettalent met ‘De Nieuwe Namen’ in Theater aan de Parade


<p>Theater aan de Parade geeft nieuw cabarettalent een podium.</p>

Theater aan de Parade geeft nieuw cabarettalent een podium.

(Foto: )
Theater aan de Parade

Cabarettalent met ‘De Nieuwe Namen’ in Theater aan de Parade

DEN BOSCH - Theater aan de Parade geeft aanstormend cabarettalent een podium. De jonge talenten van nu zijn de grote artiesten van de toekomst. Zij bepalen welke kant het op gaat met de humor. Daarom zet Theater aan de Parade deze nieuwe generatie samen op een avond die ze ‘Nieuwe Namen’ heeft genoemd. Op donderdag 25 februari al weer de tweede editie.

De ideale wereld van Remy Evers. Vaste presentator alias MC van de ‘Nieuwe Namen’ avonden is Remy Evers! Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Victor Luis van Es is prins van de typetjes. In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.”. Naast zijn sterke verhalen is hij op zijn best met zijn hilarische typetjes.

De spiegel van Thijs Kemperink. Het afbranden van de medemens laat hij met liefde aan een ander over. Liever houdt hij zichzelf een spiegel voor. Vaak is dat een spiegel waar anderen zich in herkennen. Mooie verhalen, ontroerende anekdotes, maar vooral veel grappen! Want lachen is, simpelweg, heel gezond! Thijs is een echte Bourgondische Tukker, een optimist en gek op gezelligheid!

Beleef de avonturen van Marlon Kicken. Hij begon als tonprater, werd stand-upcomedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest.

De nutteloze feitjes van Andries Tunru. Je hebt zijn naam vast wel eens voorbij zien komen, Andries Tunru. Hij studeerde in 2015 aan de Koningstheateracademie Den Bosch. Vlak daarna won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival won hij zowel de jury- als de publieksprijs. Hij springt van de hak op de tak en bezit een wereld aan nutteloze feitjes. Hij is venijnig charmant, vreemd analytisch en heeft verbazend veel vaart.

De mannen van ‘De Nieuwe Namen’ betreden het podium van TP in HAL8 - Brabanthallen op donderdag 25 februari. Voor kaarten en info ga je naar de website www.theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding