Bossche Bol voor ‘nieuwe’ collega


Foto: mieke kouwenberg
Bossche Bol XL

Bossche Bol voor ‘nieuwe’ collega

Aan de top van kinderdagverblijf De Tweeberg doet medeoprichter Anja Crombach binnenkort een stapje terug. Reden voor medewerker Mieke Kouwenberg en ‘de meiden’ om haar te verrassen met de Bossche Bol XL.

“Deze kanjer heeft bijna 13 jaar geleden ons prachtige kinderdagverblijf De Tweeberg opgezet samen met Debbie. Ze heeft het zien groeien en gebracht waar het nu staat. Nu is het tijd geworden om een stapje terug te doen. Helemaal afscheid nemen wil ze nog niet. Ze gaat haar taak als eigenaresse inruilen als een van ons. Daarom willen wij haar in deze laatste week van november in het zonnetje zetten. Anja, bedankt voor alle mooi jaren en welkom in ons team!”

- Veel liefs, jouw meiden

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo’n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding