Coronateststraat opent in de Brabanthallen


<p>Afbeelding ter illustratie</p>

Afbeelding ter illustratie

(Foto: )

Coronateststraat opent in de Brabanthallen

DEN BOSCH - Heb je klachten en wil je je laten testen op het coronavirus? Sinds deze week rij je dan na het maken van een afspraak niet meer naar de GDD-testlocatie aan de Kruisstraat in Rosmalen, maar naar de Brabanthallen. Daar is een nieuwe, weersbestendige testlocatie sinds woensdag operationeel.

De GGD Hart voor Brabant neemt woensdag 25 november de nieuwe testlocatie in de Brabanthallen in gebruik. Want in de Brabanthallen kan aanmerkelijk meer op corona getest worden. In de hallen is plaats voor acht teststraten. Dat betekent dat er maximaal 1.600 testen per dag uitgevoerd kunnen worden. Als dat niet genoeg is, is het volgens de GGD ook mogelijk om in de avonduren te testen.

Meer capaciteit
Behalve in Den Bosch, heeft de GGD Hart voor Brabant in de regio gewerkt aan uitbreiding van de testcapaciteit. Bestaande testlocaties zijn verplaatst naar grotere, winterbestendige locaties. Inmiddels zijn de nieuwe testlocaties in Cuijk en Uden operationeel. Binnenkort opent ook in Tilburg een binnenlocatie om op corona te testen. Door de openstelling van een extra testlocatie in Cuijk en de uitbreiding van de testcapaciteit in Uden en Den Bosch, kan men op dit moment in alle teststraten binnen 24 uur terecht, ook in het weekend. Alle informatie staat op de website www.ggdhvb.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding