Foto: Dimf
Bossche Bol XL

Bossche Bol Xl voor het gouden paar in een bijzonder jaar

DEN BOSCH - Een gouden huwelijk voor Mayk en Anton, de ouders van Dimf die ze bij gebrek aan een feestje vanuit Tilburg met de Bossche Bol XL verrassen. 

“Mayk en Anton van Rooij zijn 20 november 50 jaar getrouwd! Maar helaas geen feest door de corona. Ze zijn altijd voor Jan en alleman druk in de weer. Mijn vader helpt mee met de opbouw en afbouw van de kerststal in de Sint Jan en mijn moeder doet vrijwilligerswerk op de Seniorenbus in Vught. In hun vrije tijd wandelen en fietsen ze graag. Regelmatig word er een doos chocoladebollen bij Jan gehaald om dochter, schoonzoon en kleinkinderen in Tilburg te verassen. Nu wilden we hun eens verrassen...”

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo’n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding