Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL, een laatste saluut

Denise Verbruggen gunt haar vriend Dirk van Dijk de Bossche Bol XL, omdat hij na 19 jaar voor Defensie te hebben gewerkt, komende maand aan een nieuwe baan gaat starten (en dat stiekem superspannend vindt).

“Na jaren bikkelen in het veld, heeft hij zich opgewerkt als adviseur leren en ontwikkelen bij de Luchtmacht en nu is hij op zoek gegaan naar een volgende uitdaging. De collega’s, de hiërarchie, de cultuur bij Defensie is jarenlang een veilige haven en zelfs een stukje identiteit geweest en nu gaat hij voor een commercieel bedrijf aan de slag. In deze onzekere tijden vanwege corona vind ik dat superstoer van hem! Ik gun hem heel veel geluk en een Bossche Bol XL! “

- Denise Verbruggen

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo’n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding