Foto:

G-weldige bijdrage voor OJC Rosmalen

VUGHT - Het G-team van OJC Rosmalen mocht onlangs een cheque van 4.000 euro ontvangen van de Zwaluwen Jeugd Actie. Die actie heeft als doel dat iedereen kan genieten van voetbal en het verenigingsleven. Juist kinderen met een beperking. Om dit mogelijk te maken geeft de Zwaluwen Jeugd Actie subsidies aan clubs en deze keer viel dus OJC Rosmalen met de neus in de boter.

Het G-team van OJC Rosmalen bestaat uit veertien spelers die iedere week met veel plezier hard trainen onder leiding van Jan Smits en op zaterdag deelnemen aan de competitie. Dit seizoen ging het tot de nieuwe coronamaatregelen voor de wind, want zij voeren de ranglijst aan. Naast het sportieve element zijn plezier en samen sporten erg belangrijk.

Natuurlijk gaat het huidige G-team profiteren van de subsidie, maar OJC Rosmalen heeft zich ook ten doel gesteld dat er meer mensen met een beperking kunnen voetballen en er meer G-teams komen. Om er voor te zorgen dat dit gaat lukken is deze gift meer dan welkom. Wie zin heeft om mee te doen, kan een kijkje nemen op website van OJC Rosmalen.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding