Foto:
Bossche Bol XL

Heel erg blij met Wim

Namens kinderboerderij de Oosterhoeve is Anja Kouwenberg verguld met een hulpkracht als Wim Verberne. Het wordt volgens haar dan ook eens tijd dat Wim de aandacht en de Bossche Bol XL krijgt. 

“Sinds vele jaren houdt Wim Verberne de website van onze kinderboerderij, de Oosterhoeve, bij. Hoewel Wim de pensioengerechtigde leeftijd al een tijd voorbij is, doen wij nooit tevergeefs een beroep op hem. Onze kinderboerderij is dan ook heel erg blij met Wim, en dat al zo lang. Hoog tijd om hem eens in het zonnetje te zetten, vonden wij ,de andere vrijwilligers van de Oosterhoeve. Wim is een echte actieve Bossche wijkbewoner, een Bossche Bol past dan ook goed bij hem en bij zijn vrouw Mieke, ook al zo’n bezige bij.

-Wim, bedankt!

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo’n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding