<p>Of er ook weer een schaatsbaan komt, is niet bekend. Maar wie idee&euml;n heeft kan ze indienen bij de organisatie van de Bossche Winter.</p>

Of er ook weer een schaatsbaan komt, is niet bekend. Maar wie ideeën heeft kan ze indienen bij de organisatie van de Bossche Winter.

(Foto: Justin Stolwijk)

Zomer beviel, op naar 'De Bossche Winter'

DEN BOSCH - Al tijdens De Bossche Zomer spraken initiatiefnemers en bewoners hun wens uit voor een vervolg. Die lijkt er te komen in de vorm van ‘De Bossche Winter’, van vrijdag 13 november tot en met zondag 17 januari. Alles onder voorbehoud van strengere RIVM-regels.

Veiligheid, kleinschalig, ontmoeting, gezamenlijkheid en ruimte voor ondernemers staan deze wintermaanden voorop. Een mix van bourgondisch, entertainment, vertier, winkelaanbod, sport en cultuur. De organisatie zoekt invulling vanuit theaters en musea, van activiteiten die normaal gesproken plaats zouden vinden in deze tijd van het jaar zoals een Sinterklaasintocht, de Kerststal en extra koopavonden. 

Een rondgang langs culturele instellingen wordt gemaakt om te kijken of er samenwerkingen kunnen ontstaan zodat de Cultuurstad van het Zuiden haar naam eer aan doet. En er wordt gezocht naar kleinschalige activiteiten in de buurt: een speurtocht voor kinderen, een workshop kerstkransen maken of een kerstbrunch voor eenzame ouderen. Iedereen die ideeën heeft, kan ze aandragen via www.debosschewinter.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding