<p>Wie wint het vlijmscherpe duel van woorden in &lsquo;Interview&rsquo;? Te zien op vrijdag 11 december in 1931, Brabanthallen. Foto: Martika de Sanders</p>

Wie wint het vlijmscherpe duel van woorden in ‘Interview’? Te zien op vrijdag 11 december in 1931, Brabanthallen. Foto: Martika de Sanders

(Foto: MARK ENGELEN)
Theater aan de Parade

Slagveld op de vierkante meter in ‘Interview'

DEN BOSCH - Thijs Römer (o.a. ‘Moordvrouw’ en ‘The Blind Date’) en Sigrid ten Napel (o.a. ‘Penoza’, ‘Riphagen’ en ‘Overspel’) betreden op 11 december samen het podium van 1931, Brabanthallen met de toneelvoorstelling ‘Interview’, gebaseerd op de gelijknamige film van Theo van Gogh uit 2003. Na een remake in Amerika en toneelvoorstellingen over de hele wereld is Interview nu voor het eerst te zien in de Nederlandse theaters.

Topjournalist Pierre Peters (Thijs Römer) moet Katja (Sigrid ten Napel) interviewen, de populairste actrice van het land. Hij heeft er weinig zin in, maar zij misschien nog wel minder. Katja is gewend dat journalisten alleen geïnteresseerd zijn in haar lichaam en haar nieuwste vriendje, Pierre weet niet beter dan onmiddellijk de diepte in te gaan; een diepte die hij niet vermoedt bij Katja. Maar daarin vergist hij zich.

Duel in woorden

‘Interview’ is een gevecht tussen twee gemankeerde persoonlijkheden, die beiden een groot geheim bij zich dragen. Litteken ontmoet litteken: het interview ontspoort, de karakters botsen, maar de seksuele spanning loopt hoog op. Eén ruimte, twee acteurs en de vraag die resteert is: wie wint dit vlijmscherpe duel in woorden?

‘Interview’ met Thijs Römer en Sigrid ten Napel is te zien op vrijdag 11 december in 1931, Brabanthallen. Voor kaarten en info ga je naar de website van het theater:

theateraandeparade.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding