Foto: paula leenders
Bossche Bol XL

Bossche Bol van de week voor ‘poezenmoeder’ van Den Bosch

Paula Leenders wil graag Cobi Beulink en al haar kittens verrassen met de Bossche Bol XL. Cobi heeft sinds 2001 al 1.500 kittens in haar eigen huis opgevangen en liefdevol verzorgd. 

“Nestjes met kittens die langs de straat worden gezet, soms van een dag oud, vinden in Cobi een lieve ‘poezenmoeder’. Om de kittens te voeden staat Coby nachts om de twee uur op. Niets is haar teveel. Eindeloos handdoeken wassen en vouwen, met ze naar de dierenarts gaan, medicijnen toedienen, maar ook lekker met ze kletsen en knuffelen. Een poezenparadijs. Na 10 weken worden de kittens geplaatst maar Cobi weet precies welke kittens naar welke nieuwe gezinnen gaan. Ze laat haar ‘kindertjes’ niet zomaar gaan. Cobi is verbonden aan het dierensasiel in Den Bosch. Uit dank voor haar inzet in het dierenasiel Den Bosch hebben zij het pad van kantoor naar het kattenverblijf naar haar vernoemd. “ 

- Paula Leenders

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo’n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding