<p>Rolf Sanchez zet vrijdag 13 november &nbsp;Mainstage in vuur en vlam. Foto: Ruud Baan</p>

Rolf Sanchez zet vrijdag 13 november  Mainstage in vuur en vlam. Foto: Ruud Baan

(Foto: Ruud Baan)
Theater aan de Parade

Rolf Sanchez brengt Latin vibes naar MAINSTAGE

DEN BOSCH - Rolf Sanchez kennen we van hits als ‘Pa Olvidarte’ met Emma Heesters en zijn nieuwe nummer ‘Más Más Más’ waarmee hij, met zijn moves heel TikTok op zijn kop zette. Op vrijdag 13 november brengt hij deze hits opnieuw ten gehore bij Cultuurstad Theaters in MAINSTAGE.

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Zijn repertoire bestaat uit Nederlands-, Engels- en Spaanstalige muziek. Op 13 november brengt hij samen met zijn band Latin Society een onvergetelijke avond vol vlammende passie.

We mogen hem ook wel de ‘King of Dutch Latin’ noemen, want hij scoorde maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, gaf vele uitverkochte shows in Midden- en Latijns-Amerika én werd genomineerd voor twee verschillende major awards als talent en nieuwkomer van het jaar. Na een verblijf van enkele jaren in de VS, keerde hij afgelopen jaar weer terug naar Nederland. En daar konden we niet om hem heen.

Rolf Sanchez gaf in Nederland zijn visitekaartje als topentertainer en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Een van de eerste kennismakingen met Rolf was tijdens zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’ waaruit Rolfs duet met Emma Heesters voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde onlangs platina.

Afgelopen maart bracht hij zijn eigen single ‘Como Tu’ uit, welke inmiddels al meer dan 4 miljoen keer is gestreamd. Zijn laatste single ‘Más Más Más’ is op dit moment een nummer 1 hit en staat in verschillende hitlijsten, waaronder al langere tijd op nummer 1 op Spotify. Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek.

Rolf Sanchez is te zien op vrijdag 13 november in Mainstage. Voor kaarten en info ga je naar de website www.theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding