<p>Het team van Beaucoupe Kapsalon, die er graag voor zorgen members van Quiet goed gekapt door het leven gaan. Foto: Twycer &nbsp;</p>

Het team van Beaucoupe Kapsalon, die er graag voor zorgen members van Quiet goed gekapt door het leven gaan. Foto: Twycer  

(Foto: © Twycer / www.twycer.nl)
Quiet

Beaucoupe knipt Quiet: “Aandacht krijgen is voor iedereen belangrijk”

DEN BOSCH - Quiet Community wil armoede onder de aandacht brengen én verzachten. Dat doet zij door haar members, met hulp van sponsoren, producten of diensten aan te bieden die ze zich normaal gesproken niet kunnen veroorloven. Waardevolle sponsoren vindt Quiet ook in Beaucoupe Kapsalon. Toen zij na de lockdown weer open mochten, stonden ze direct weer klaar voor Quiet members.

“Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dat zien we ook in de kappersstoel gebeuren.” En nee, eigenaresse Brigitte van Ganzewinkel doelt in dit geval niet op langer haar. “Maar wél op het gevoel dat je mensen geeft. Je zelfvertrouwen groeit. Je voelt je weer verzorgd. Het draait even alleen om jou, daar in die stoel.” Brigitte is een van de ondernemers van de actieve Winkeliersvereniging Helftheuvelpassage, die Quiet steunt. Samen met haar zakelijk compagnon Arthur van Rooij, hoefde ze geen seconde na te denken toen Yvette Hurkens vertelde over Quiet, nu zo’n 2 jaar geleden. Daar wilden ze wel aan meedoen. Brigitte: “Die aandacht verdient iedereen, maar kan niet iedereen zich veroorloven. Hoe fijn is het als we een keer per maand een member blij kunnen maken met een stukje luxe of een verzorgd kapsel bij een belangrijke afspraak.”

Niet in de hand
Brigitte ziet de tweedeling in de maatschappij qua koopkracht steeds groter worden. “Ik maak me geen illusies. Iedereen kan zo in een andere situatie belanden. Je hebt het niet altijd in de hand. Je waant je veilig, maar dat is een schijnveiligheid. Door de coronacrisis moest de deur ineens negen weken op slot. Zoiets raakt elke ondernemer die het overkomt.”

‘Maakt ons ook blij’
Toen de deur weer open mocht, liep het een paar weken storm voor Brigitte, Arthur en hun team, maar daarna is het rustiger dan voorheen door het wegvallen van bruiloften en feesten. In die zin is er wel iets veranderd, “Natuurlijk houden we ons aanbod voor Quiet in stand. Juist zij die het niet breed hebben, gunnen we dat betere gevoel aan de binnenkant, door een goed geknipte coupe. Members blij en gelukkig zien vertrekken, maakt ons ook blij.”

Zij maken het verschil
Quiet is Beaucoupe Kapsalon als sponsor ontzettend dankbaar. Yvette: “Zij waren de eersten ondernemers van Winkelcentrum de Helftheuvel die hun diensten aanboden. Maar we zijn nog veel meer ondernemers dankbaar. Keurslager Pieter Verhoeven of Gery de Bruin van Modehuis de Bruin, Anny van Buul, Cell City, Fruit Company, Koll’s eten en drinken, Pearle Opticiens, Rebrown, Kippie en Supervlaai. Partners die het verschil maken voor onze members.”

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding