Foto: Martine de Klein

Oeteldonks Minister-President Van de Gevel met lintje geëerd

OETELDONK - Afzwaaiend Minister-President van de Oeteldonksche Club van 1882 Sander van de Gevel is bij koninklijk besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Bij zijn afscheid tijdens de digitale Boerenparrelementsvergadering van woensdag 14 oktober kreeg hij door burgemeester Jack Mikkers de bijbehorende versierselen aangeboden.  

Zijn inzet voor de Oeteldonksche Club begon in 1998 met zijn inzet voor de jeugd. Onder zijn regie zijn er activiteiten ontstaan die minderjarigen laten deelnemen aan het (alcoholvrije) carnaval om ze bij het ‘feest der feesten’ betrokken te houden. 

Aansluitend is hij verantwoordelijk geworden voor het Ministerie van Pers en Publiciteit. Dit ministerie is verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen van de Oeteldonksche Club. In 2012 werd hij gekozen om de eindverantwoordelijkheid te dragen voor deze vereniging en het carnaval in Den Bosch. Hij was voorzitter van de ministerraad, van het dagelijks bestuur en zat de ‘Boerenparrelementsvergaderingen’ voor. Daarmee was hij aanspreekpunt voor het stadsbestuur en voor de veiligheidsdriehoek, de clubjes, de vrijwilligers en zijn eigen ministers.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding