<p>Tip van programmeur Frank: &quot;Slechts gewapend met een barkruk en een microfoon. En vooral met prachtige verhalen. Ontegenzeglijk zijn beste programma ooit!&quot; Foto: Linda Stulic</p>

Tip van programmeur Frank: "Slechts gewapend met een barkruk en een microfoon. En vooral met prachtige verhalen. Ontegenzeglijk zijn beste programma ooit!" Foto: Linda Stulic

(Foto: Linda Stulic)

Kasper van Kooten is opener en eerlijker dan ooit

De coronacrisis zorgde abrupt voor een einde aan zijn cabaretvoorstelling ‘Speeltijd’. Stilzitten was er niet bij voor Kasper van Kooten want hij is terug! En opener en eerlijker dan ooit. Een voorstelling over missers en geluk, liefde en verslaving. Met zijn verhalen is hij te zien op 15 oktober bij Cultuurstad Theaters in MAINSTAGE Brabanthallen.

DEN BOSCH - Tijdens de coronacrisis is Kasper op zoek gegaan naar plekken buiten het theater waar hij kon optreden. Theaters mochten op dat moment maar weinig mensen toelaten. Zoals hij zelf zegt: “Voor de paar kaartjes die ze mogen verkopen, kun je bijna het licht niet laten branden”. Op LinkedIn riep hij dat ‘inflight entertainment’ ook live zou kunnen. Dat werd opgepikt door Transavia en zo speelde hij twee weken later zijn show op een van de eerste vakantievluchten. Lang leve het creatief ondernemerschap!

Dit najaar keert hij gelukkig weer terug naar het theater met zijn voortelling ‘Speeltijd’ (reprise). Deze keer met alleen een barkruk, zijn verhalen en liedjes. Hij gaat terug naar de basis. Even geen decor, geen band, maar een man en zijn verhaal. Hij deelt zijn kijk op de wereld, zijn omgeving en zichzelf. Ontroerend en goudeerlijk. Voor kaarten en info ga je naar theateraandeparade.nl.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding