<p>Dit is het campagnebeeld van Speelbadminton.nu, met de tweeling Lynn en Jamie, militair Thijs en beleggingsadviseur Katy. Wat dit gezelschap samenbrengt? De liefde voor het shuttleslaan.&nbsp;</p>

Dit is het campagnebeeld van Speelbadminton.nu, met de tweeling Lynn en Jamie, militair Thijs en beleggingsadviseur Katy. Wat dit gezelschap samenbrengt? De liefde voor het shuttleslaan. 

(Foto: )

Campagne van BV Maasshuttles: Badminton voor iedereen

“Eigen leden zijn de beste ambassadeurs van onze club”, zegt verenigingsvoorzitter Frank Ligthart van BV Maasshuttles. Hij promoot badminton in Den Bosch en omgeving en lanceert met de vereniging Speelbadminton.nu. Een promotiecampagne die moet laten zien dat badminton een mooie sport is voor iedereen, of je nu beleggingsadviseur, scholier of militair bent.

DEN BOSCH - Ook deze zomer zijn weer heel wat shuttle-records gemaakt. Overslaan op de camping, in de straat. Badminton als wedstrijdsport wordt vooral in sporthallen gespeeld. “Door corona zijn we zo snel mogelijk buiten gaan badmintonnen”, zegt de badmintonclubvoorzitter. “Ik denk dat badminton nog wel meer buiten dan binnen wordt gespeeld. In Den Bosch wordt airbadminton steeds populairder. We spelen het iedere zaterdag in mei en juni op de velden van voetbalvereniging Wilhelmina, coronaproof uiteraard.”

De verenigingsvoorzitter is trots dat zijn vereniging zo levendig is. Frank: “De coronacrisis heeft onze club ook geraakt, maar air-badminton bleek de oplossing. Air-badminton speel je met een air-shuttle. De dop van de shuttle is verzwaard. Het is een nieuwe officiële sport. De ambities hiermee zijn sportief, namelijk de sport over 10 jaar op de olympische spelen.”

Met de nieuwe promotiecampagne Speelbadminton.nu wil BV Maasshuttles laten zien dat badminton voor iedereen is. “Op posters en huis-aan-huis flyers komen onze leden te staan. We hebben een tweeling, Lynn en Jamie van 14 jaar. Ze spelen competitiebadminton. Thijs werkt voor Defensie. We hebben hem in zijn militaire werkkleding op de foto gezet. Katy is beleggingsadviseur, speelt badminton in haar rolstoel. We hopen met deze gave beelden aandacht te krijgen.”

De clubvoorzitter is bijzonder geholpen met de professionele support voor zijn vereniging. “In Den Bosch zijn tientallen bedrijven die sportieve ambities ondersteunen, ook nu we het allemaal moeilijk hebben. Dat badminton echt voor iedereen is, laat het gezamenlijke project zien.” De racketsport is op verschillend niveau te beoefenen en dus niet alleen in sporthallen. Frank: “We dagen Bosschenaren uit om badminton te komen spelen. Bij ons op de club of op een van de andere plaatsen in Den Bosch.”

De campagnebeelden van BV Maasshuttles kom je tegen op billboards in Den Bosch en via 15.000 flyers worden inwoners in Maaspoort, Groote Wielen, Empel, de Donk, Haren en de Reit geïnformeerd. De club heeft daarbij een introductiecursus, tien lessen voor 25 euro, met leenrackets. Meer info: speelbadminton.nu.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding