<p>Ronnie Flex neemt het publiek mee in hoe zijn album tot stand komt een intieme huiskamer setting. </p>

Ronnie Flex neemt het publiek mee in hoe zijn album tot stand komt een intieme huiskamer setting.

(Foto: )

Ronnie Flex neemt je mee naar huis in MAINSTAGE

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Ronnie Flex neemt op donderdag 1 oktober zijn huiskamer en muziekstudio mee het podium op en zorgt voor een intieme muziekvoorstelling in MAINSTAGE in de Brabanthallen.

DEN BOSCH - De zanger groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. De schaduwkant van het grote succes was echter erg donker. Deze schaduwkant, waarin depressie en verslaving zich eigen maakten, zorgde voor diepe dalen. Toen corona net door het lande raasde kwam het ‘artiestenleven’ even tot stilstand. Dit gaf Ronnie Flex de kans om tot rust te komen en terug naar huis te keren. Zo heeft hij weer tijd voor zijn familie, zijn vrienden en zijn grootste liefde, de muziek. In ‘Ronnie gaat naar huis’ neemt de zanger zijn studio en huiskamer mee naar het podium. Zo krijgt het publiek een inkijkje in het leven, zijn nieuwste album en hoe het tot stand is gekomen.

Ronnie Flex is te zien op donderdag 1 oktober in MAINSTAGE Brabanthallen, waar Theater aan de Parade en Mainstage onder de noemer ‘Cultuurstad Theaters’ meer dan 90 voorstellingen presenteren. Voor kaarten en info ga je naar theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding