Foto:

Zandhazendurp annuleert rest van het jaar

ROSMALEN - Het dagelijks bestuur van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval heeft besloten om alle geplande carnavalsevenementen tot 1 januari 2021 te annuleren. Volgens het bestuur is het niet mogelijk om binnen de huidige regelgeving en het advies van het RIVM activiteiten zoals gepland door te laten gaan. 

Daarnaast willen zij waken voor de gezondheid van de mensen die de evenementen bezoeken. Daarom komen de door hun geplande carnavalsevenementen tot 1 januari 2021 in Zandhazendurp te vervallen. Voor dit moment betekent dit dat het 11-11 Bal en de Jeugdraadsverkiezing niet doorgaan. In december, of indien eerder als daar reden voor zou zijn, gaat bekeken worden of dat er mogelijkheden voor carnavalsevenementen in januari en februari zijn. 

Advies: bouw niet
Tussentijds blijven zij de bevindingen van de Brabantse Carnavalsfederatie volgen, zeker nu het ook weer tijd is om met elkaar de bouwhal in te gaan om de wagens te gaan bouwen en de kleding te vervaardigen. Omdat niets zeker is, en we ook met elkaar niet weten wat er komen gaat adviseren zij de Zandhazendurpse clubkes om dit jaar geen grote carnavalswagens te gaan bouwen. Dat heeft ook te maken met de onmogelijkheid voor toeschouwers om tijdens de optocht anderhalve meter afstand te houden.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding