Met Michelle David & The Gospel Sessions heb je gegarandeerd een muzikale avond.
Met Michelle David & The Gospel Sessions heb je gegarandeerd een muzikale avond. (Foto: Jonathan Hielkema)

Muziektheater met een boodschap

DEN BOSCH - Michelle David & The Gospel Sessions verbindt zaterdag 31 oktober het publiek met de boodschap van de liefde met hun concert. Een boodschap gebracht door middel van gospel, gewikkeld in een dekentje van soul, blues, jazz en afrobeat. Dat wordt gegarandeerd een muzikale avond in Cultuurstad Theaters: MAINSTAGE. Lisa Loeb komt woensdag 14 oktober met haar eerste solovoorstelling: ‘Extase’.

Reizen heeft een grote invloed op de muziek van Michelle David & The Gospel Sessions. Zo bracht hun reis hen naar het Caribische gebied met reggae. Liedjes als ‘Oh My My’ en ‘Afrika ‘R’Fissa’ werden geschreven na hun reis aan Marokko en ‘Myshel’ en ‘You Are’ geven je het Nigeriaanse Afro Disco gevoel. Door al dat reizen vonden zij hun ware genre: rhythm en gospel.

“Je goed voelen en jezelf de vrijheid geven om los te laten is zonder twijfel de basis van elk nummer”, zegt Michelle David. “De evolutie van Michelle David & The Gospel Sessions is inspirerend, opwindend en levensveranderend.”

Nadat er bij Michelle David borstkanker werd geconstateerd werden ze overladen door steun. Dat zorgde voor een positieve vibe en een succesvol herstel. Het belangrijkste woord voor hun nieuwe album ‘Vol. 4’ werd Victory. Een swingend en feestelijk album. Een van de meest kleurrijke en diverse werken die ze tot nu toe hebben gemaakt.

De voorstelling Michelle David & The Gospel Sessions is te zien op zaterdag 31 oktober in Cultuurstad Theaters: Mainstage. Voor kaarten en info ga je naar theateraandeparade.nl

Lisa Loeb in Extase
Lisa Loeb kennen we als de blonde helft van het bekende duo Matroesjka, bekend van de grote zalen en zelfs ‘Lowlands’. Nu komt ze op woensdag 14 oktober naar Cultuurstad Theaters: 1931 met haar solovoorstelling ‘Extase’. Dat is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loepzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, zingt over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest.

Lisa Loeb is cabaretier, zangeres, actrice, componist, opperfeminist, online influencer zonder invloed, aanstekelijk enthousiast en koningin van de gezichtsuitdrukkingen. Lisa studeerde cum laude af in de richting jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam en volgde daarna de master theaterzang aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Als kind wist ze al dat ze cabaretier wilde worden. Ze werd haar eigen tiger mom en moest van zichzelf op zang-, piano-, toneel -en jeugdopera-les. Een echte alleskunner.

Lisa Loeb is te zien op woensdag 14 oktober in Cultuurstad Theaters: 1931 in de Brabanthallen. Voor kaarten en info ga je naar theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding