<p>De Bossche Kermis 2020. Foto: Henk van Esch</p>

De Bossche Kermis 2020. Foto: Henk van Esch

(Foto: )

Kermis gaat nog even door

DEN BOSCH - Al enkele dagen staat op het terrein van de Brabanthallen de Bossche Kermis waar Buro de Kermisgids probeert een veilige kermis neer te zetten, met respect voor de anderhalvemeterregel. Volgens de gemeente is het een veilig succes en daarom wordt de Bossche Kermis op verzoek van exploitanten verlengd tot en met zondag 6 september.

De Bossche Kermis bij de Brabanthallen heeft één ingang. Hier worden de bezoekers geteld. Bij 1.500 bezoekers is het kermisterrein vol. Bij de ingang wordt dan een wachtrij gemaakt, zodat zij op 1,5 meter afstand kunnen wachten. Ook houden sfeerbeheerders de loopstromen in de gaten.

De Bossche Kermis is nog tot en met 6 september is de kermis geopend van 14.00 tot 22.00 uur (zondag, maandag, dinsdag en donderdag). Op woensdag start de kermis om 13.00 uur. En op zaterdag en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Rond het kermisterrein zijn extra (onbewaakte) fietsenstallingen.

Ook tijdens de verlenging is er een prikkelarme kermis op donderdag 3 september van 15.00 tot 17.00 uur. Tijdens de prikkelarme kermis gaan de geluidsinstallaties uit of zachter en wordt er geen gebruik gemaakt van lichtflitsen en rookkanonnen. Waar mogelijk draaien hoge snelheidsattracties met een lagere snelheid. Hierdoor is de kermis ook leuk om te bezoeken voor mensen die niet van prikkels houden.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding