• Alles
 • (5)
  Film
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (3)
  Evenement
 • (3)
  Muziek

50 jaar Rehoboth

maandag 26 september 15:31 uur

Goes – Rehoboth is een halve eeuw jong en dat is gevierd. In de week van 19 tot en met 24 september vierde woonzorgcentrum Rehoboth in Goes haar 50-jarig bestaan. Een bijzondere mijlpaal, waar we in dankbaarheid bij stil hebben gestaan. Tijdens de jubileumweek zijn er allerlei activiteiten georganiseerd voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers, maar ook voor de wijkbewoners.

Kennismaken

Onder het genot van een bakje koffie en een lekker taartje konden inwoners van Goes-Oost en bewoners van Rehoboth op dinsdagochtend nader kennis met elkaar maken.

Cadeau

'Ik zie u altijd lopen', vertelde een wijkbewoner, 'maar ik heb u nog nooit gesproken. Leuk dat dit nu kan!' De bewoners en huurders boden locatiemanager Kees van Moolenbroek van Rehobot tijdens dit koffiemoment een gezamenlijk cadeau aan: een mooie zuil voor de ontvangsthal, waarop straks de Bijbel van Rehoboth een vaste mooie plek toebedeeld kan krijgen.

Jubileumbijeenkomst

Op zaterdag 1 oktober aanstaande wordt in de Sionkerk, Louise de Colignylaan 177 te Goes, een muzikale jubileumbijeenkomst gehouden. Diverse koren en sprekers zullen hun medewerking verlenen. De avond begint om 19.30 uur; u bent van harte welkom om samen met ons dit jubileum te vieren.

www.cedrah.nl


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding