• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Heren Zephyr winnen toernooi in eigen huis

dinsdag 13 september 14:53 uur

SCHIJNDEL - Op zondag 11 september vond de tweede editie van het zaalhandbaltoernooi plaats van handbalvereniging Zephyr uit Schijndel. Het toernooi was goed bezet. Met ruim 120 sportievelingen werd fel gestreden om de overwinningen. Damesteams uit onder andere Bladel, Oisterwijk, Gemert, Deurne en Schijndel namen het tegen elkaar op. De dames van Zephyr beschikten helaas niet over de voltallige selectie en zagen daardoor een paar wedstrijden nipt verloren gaan. Handbalvereniging Saturnus uit Bladel eindigde op een welverdiende eerste plaats.

De heren speelden tegen teams uit Breukelen, Wijchen, Gemert en Drunen. De heren van Zephyr wist zich neer te zetten op de eerste plaats. Ze hebben daarmee laten zien dat ze uitstekend zijn voorbereid op de naderende competitie in de eerste klasse! Zij wisten overtuigend te winnen van alle teams uit de eerste klasse. Daarmee zetten zij ook voor Zephyr een mooie prestatie neer: voor het eerst sinds de oprichting van de vereniging 46 jaar geleden, spelen de heren in de eerste klasse. Vol vertrouwen gaan ze die competitie in.

Wil je handbal graag proberen, dan ben je altijd welkom. De dames en heren van Zephyr hebben altijd plek voor jou. Handbal kan al worden gespeeld vanaf 5 jaar. Maar ook in de jeugdteams van 5 tot 15 jaar is nog plek. Meer info: www.handbalzephyr.nl, of zephyr@handbal.nl.


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding