• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Kennismakingsdag Roei- en kanovereniging Het Anker in Ulft

zondag 18 september 10:00 t/m 12:00 uur

ULFT - Na een succesvolle dag tijdens het centrumfeest Ulft, organiseert RKV Het Anker uit Ulft aanstaande zondag 18 september een kennismakingsdag bij de botenloods aan de Oude IJssel. Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden vrijblijvend kennis maken met de roei- en kanosport.

Leden van de vereniging leggen je de basistechnieken van het roeien en/of kanoën uit en natuurlijk mag je ook zelf in een boot stappen en uitproberen of een van beide, of misschien wel allebei, de sporten wat voor je is. Wanneer je het leuk vindt, kun je je gelijk inschrijven als lid van de vereniging.

Wanneer je het water op wil, is het aan te raden om voor de zekerheid een droge set kleding en een handdoek mee te nemen. In de kano is een oud regenjack verstandig om te dragen met daaronder oude, makkelijk zittende (sport)kleding en een zwembroek of bikini/badpak. In de roeiboot is alleen sportief zittende kleding voldoende.

Behalve varen is het mogelijk om het onderkomen van RKV Het Anker te zien, hier kun je je eventueel ook omkleden. Onlangs hebben een aantal van de leden de vloer in de loods gelegd en zijn er rekken en stellingen gebouwd waar de boten op kunnen liggen en waar de zwemvesten, spatzeilen en peddels en roeispanen opgeborgen worden.

Het gebouw van RKV Het Anker is te vinden aan het Deurvorster Kerkpad, aan het fietspad langs de Oude IJssel op het voormalige terrein van houthandel Het Anker, vlakbij de brug Oversluis. De kennismakingsdag wordt gehouden van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor meer informatie over de vereniging kun je kijken op www.rkvhetanker.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Het Anker
Ulft
Deurvorster Kerkpad 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding