• Alles
 • (2)
  Film
 • (1)
  Overig
 • (3)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Religie
 • (3)
  Evenement
 • (5)
  Muziek
 • (3)
  Kinderevenement

Markt: Pasar Malam in de Brabanthallen

vrijdag 18 september 12:00 t/m zondag 20 september 23:00 uur

Op naar een succesvolle tweede Corona Proof Editie van Pasar Malam Istimewa!

Na een succesvolle eerste Corona Proof Editie in de IJsselhallen in Zwolle van 4 tot 6 september, organiseert Istimewa Events van 18 t/m 20 september Pasar Malam Istimewa, Corona Proof Edition in de Brabanthallen in Den Bosch. Het evenement waarbij de Indische cultuur centraal staat, de authentieke Indische gerechten vers worden bereid en het live-entertainment te zien is op twee podia. Pasar Malam staat voor avondmarkt. Deze markt is ingericht met ruim 110 stands met Aziatische artikelen.

De eerste Corona Proof editie van Pasar Malam Istimewa Zwolle was één groot succes. Met meer dan 5.000 bezoekers heeft de organisatie in Zwolle een veilig evenement georganiseerd. Na de eerste editie vorig jaar in de Brabanthallen volgt nu op 18 tot en met 20 september de tweede, een zogenoemd Corona Proof editie. Om de diverse coronamaatregelen te waarborgen heeft de organisatie er alles aan gedaan om deze maatregelen op te nemen in een protocol. Dit protocol is afgestemd met de locatie Brabanthallen en de overkoepelende organisatie Libema.

Om de veiligheid te waarborgen en het risico op verspreiding tegen te gaan wordt de oppervlakte van de hallen van Pasar Malam Istimewa Den Bosch vergroot van 5.600 m2 naar 14.000m2. De looppaden worden verbreed, er wordt met looprichtingen gewerkt en de bezoekers ondergaan een veiligheidscheck bij binnenkomst. Er worden desinfectiezuilen opgehangen in het gehele pand en de toiletgroepen worden nog vaker schoongemaakt. Kortom, de organisatie heeft er alles aan gedaan om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Echter vergt dit ook aanpassingen van de bezoekers door te zorgen dat zij op 1,5 meter afstand blijven van elkaar. Voor meer informatie over de voorwaarden, kijk op http://www.istimewa-events.nl/brabanthallen/.

Om ervoor te zorgen dat de bezoekersstroom op de juiste wijze verdeeld wordt, kunnen er op vrijdag en zaterdag zowel middag kaarten (van 12:00 tot 17:00) als avond kaarten (van 18:00 tot 23:00) worden gekocht. Op zondag is er slechts 1 tijdslot, van 12.00 – 20.00 uur. Bezoekers dienen online kaarten te kopen via http://www.istimewa-events.nl/tickets/. Wanneer het bezoekers niet lukt om online kaarten te bestellen, dan kan er tijdens kantooruren gebeld worden via 010-2238316 om de kaarten te reserveren.

Hari Maluku/ Molukse dag

Op vrijdag 18 september vindt de Hari Maluku plaats in de Brabanthallen. Deze Molukse dag wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van Molukse artiesten, verkoopstands, restaurants en samenwerkingspartners. Denk hierbij aan o.a. Museum Maluku o.l.v. Henry Timisela en Omroep Bersama. Deze Hari Maluku is geopend van 12.00 – 17.00 uur en van 18.00 – 23.00 uur. Optredens die deze dag gepland zijn, zijn van artiesten Ladies of Soul Maluku, Diana & Alex, Ais Lawa-Lata, DJ Djogget en Diana Monoarfa met een solo optreden. De toegangsprijs op vrijdag is € 7,00 voor iedereen.

Programmering zaterdag en zondag

Zaterdag 19 september opent DJ Ron Funkytown, de soul DJ van nu het podiumprogramma op het senang podium. Hij neemt de bezoekers mee in de wereld van soul. Hij wisselt deze dag af met Edu Schalk op dit podium, dé entertainer in de Pasar wereld. Om 12.30 uur gaat de band The Streetrollers van start op het Istimewa podium. Deze band zingt covers uit de jaren 50/60 en speelt Indorock. Verder kunnen bezoekers genieten de prachtige ballads van zangeres Dewi Mass. Dansgroep Warna Semesta Dance Collaboration toont traditionele dansen op het Istimewa podium.

Op zondag, alweer de laatste dag opent DJ Disco Pedis de dag op het Senang podium. Ester Latama gaat om 12.30 uur van start en zingt haar mooiste ballads en Indische liederen. Zij wordt op het Istimewa podium afgewisseld door Danny Everett, een solozanger die bekend staat om zijn nummers van Sandra en Andres en diverse Engelstalige liederen. De allround band Hot News maakt er een feest van! Op het senang podium zal Wahana Budaya haar Indonesische cultuurdansen laten zien.

Entreetickets

Op de website www.istimewa-events.nl kunnen tickets voor het evenement alleen online worden gekocht. Hier staat ook het hele programma met de tijden van de optredens en meer informatie over dit evenement.

Algemene informatie

Datum

18 t/m 20 september 2020

Locatie

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Diezekade 2

5222 AK ’s-Hertogenbosch

Ticketprijzen

Volwassenen € 9,50

Senioren € 7,00

Kinderen 4-12 jaar € 7,00

Vrijdag: alle bezoekers € 7,00

*kinderen 0-3 jaar alle dagen gratis (reserveren niet nodig)

Openingstijden

Vrijdag middag: 12:00 – 17:00 uur

Vrijdag avond: 18:00 – 23:00 uur

Zaterdag middag: 12:00 – 17:00 uur

Zaterdag avond: 18:00 – 23:00 uur

Zondag middag: 12:00 – 17:00 uur

Zondag avond: 18:00 – 23:00 uur


deel deze activiteit

Locatie

Brabanthallen

Diezekade 2
5222AK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding