• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Kledingbank Doetinchem

donderdag 22 september 10:39 uur

Kent u de Kledingbank? Deze is gevestigd aan de Varsseveldseweg 158 (v.m. apotheek) in Doetinchem. De kledingbank is bedoeld voor minima, werkt op afspraak en u kunt er terecht na een doorverwijzing door een hulpverlener. Dit kan bijvoorbeeld zijn de buurtcoach, huisarts, wijkverpleegkundige of een leerkracht. Ook kerken, moskeeën, schuldhulpverlening en gemeentelijke instellingen kunnen doorverwijzen. Voor elke aanvraag wordt een nieuw verwijsformulier ingevuld. Dit kan twee keer per jaar, één keer voor de zomer en één keer voor de winter. Op de website van de kledingbank is dit formulier te downloaden. Het internetadres is www.kledingbankdoetichem.nl Helaas kunnen op dit moment alleen inwoners uit de wijken Doetinchem Noord/Centrum, Overstegen/Muziekbuurt en Oosseld/Schöneveld bij de Kledingbank terecht. De overige inwoners van Doetinchem worden doorverwezen naar de Kledingbank Montferland.

U kunt uw kleding ook inbrengen of zelf aan de slag als vrijwilliger bij de Kledingbank, voor meer informatie over openingstijden kunt u terecht op www.kledingbankdoetinchem.nl

Het PAD kan u in zeer urgente gevallen- tijdelijk geen inkomen en financiële reserves- direct via haar partners hulp bieden. Bel gerust met één van onze medewerkers voor een afspraak. Het noodtelefoonnummer is 06- 52225763.


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding