• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Kinderboekenweek in de Bibliotheek Het Markiezaat

maandag 26 september 8:41 uur

Tijdens de Kinderboekenweek van 5 tot en met 16 oktober staat het thema Voor altijd jong!: over opa’s en oma’s centraal.

Ga daarom samen met opa en oma op stap naar Kwekkie bij Stadsboerderij De kleine kievit in Bergen op Zoom en Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord.

Voorstelling Kwekkie (3 - 6 jaar)

Len Copal laat het boek Dat ben jij, Kiki! van Amy Hest tot leven komen. In dit boek kijkt eendje Kiki met haar opa naar foto's van haarzelf in opa's fotoalbum. In een gezellige huiskamer leest Len Copal dit boek voor. Len, die dol is op eenden, is op een dag het kuikentje Kwekkie tegengekomen die denkt dat Len zijn moeder is. Dat kan natuurlijk niet en Kwekkie wordt teruggebracht naar zijn echte moeder. Vanaf dat moment is Len de oma van het eendje. Kwekkie komt regelmatig op bezoek bij Len en samen doen ze dan allerlei leuke dingen, zoals liedjes zingen en foto's maken. Deze foto’s vrolijken de huiskamer van Len helemaal op.

Luister, kijk en zing mee op…

zondag 9 oktober bij Stadsboerderij De kleine kievit, Balsedreef 21 in Bergen op Zoom of op zondag 16 oktober bij Zorghoeve Kakelbont, Boompjesdijk 11 in Dinteloord.

Len Copal verzorgt de voorstelling van 10.00 tot 10.45 uur (€ 5,00 per persoon) én van 11.15 tot 12.00 uur met aansluitende lunch (€ 10,00 per persoon).

De kaarten voor De kleine kievit zijn te koop bij de Bibliotheek Bergen op Zoom en bij de Bibliotheek Steenbergen en Dinteloord kunnen belangstellenden de kaarten kopen voor Zorghoeve Kakelbont.


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding