• Alles

Online Open Dag Helicon MBO Opleidingen

zaterdag 16 januari 0:00 t/m 0:00 uur

Foto:

Helicon MBO Opleidingen organiseert een extra, online voorlichtingsmoment voor acht Helicon MBO-vestigingen

De acht MBO vestigingen van Helicon opleidingen organiseren gezamenlijk op zaterdag 16 januari 2021 een extra online open dag voor studiekiezers. Tijdens deze open dag wordt er via een livestream en online voorlichtingen via Teams, informatie gedeeld met leerlingen die zich oriënteren op een nieuwe studie. Helicon helpt daarmee de toekomstige student in het maken van een keuze voor hun vervolgopleiding. Leerlingen kunnen zich vooraf aanmelden zodat Helicon hen gericht kan voorzien van de juiste informatie.

Online open dag

Een goede en weloverwogen studiekeuze is hartstikke belangrijk voor een leerling. Een bezoek aan een open dag is dan ook een activiteit die een belangrijke rol vervult in het oriëntatieproces. Vanwege de corona-maatregelen hebben de acht Helicon MBO vestigingen een extra voorlichtingsmoment in het leven geroepen: één gezamenlijke online open dag. Op zaterdag 16 januari, van 10.00-16.00 uur, komen alle richtingen en opleidingen van Helicon aan bod en wordt dé informatie gegeven waar een leerling behoefte aan heeft. Docenten én studenten komen aan het woord en beantwoorden vragen over opleidingen, stages, de sfeer bij Helicon en nog veel meer. Per richting is een livestream te volgen. Na de livestream kunnen leerlingen, via Microsoft Teams, aanhaken bij een online voorlichting over een specifieke opleiding.

Open dagen op locaties

De open dagen die de acht Helicon MBO scholen op hun eigen vestiging hebben ingepland, vinden doorgang in een aangepaste vorm. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen, kunnen studiekiezers zich vooraf, binnen een tijdslot, aanmelden voor een live of online 1-op-1 gesprek met een docent op de school van hun voorkeur. De scholen houden zich aan de RIVM-maatregelen.

Over Helicon

Helicon Opleidingen biedt groen onderwijs aan vanuit acht MBO scholen in Velp, Nijmegen, Geldermalsen, Tilburg, Den Bosch, Boxtel, Eindhoven, Helmond.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar opendagen.helicon.nl


deel deze activiteit

Locatie

Helicon MBO Den Bosch
Den Bosch
Vlijmenseweg 1a
5223gw


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding