• Alles
 • (2)
  Film
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Religie
 • (6)
  Evenement
 • (8)
  Muziek
 • (2)
  Kinderevenement

Netwerken: Budgetcoach Eef van Opdorp terug in Vught voor Open Coffee

woensdag 19 februari 9:00 t/m 11:00 uur

Ze werd geboren in Vught, woont tegenwoordig in Rosmalen en is vooral bekend van haar medewerking aan het televisieprogramma Uitstel van Executie, dat wordt uitgezonden op RTL4. Budgetcoach Eef van Opdorp zet zich vol passie in voor mensen die het financieel lastig hebben. Op woensdagochtend 19 februari keert ze even terug in haar vertrouwde Vught, als gespreksgast tijdens de Open Coffee-bijeenkomst op Kasteel Maurick.

De Open Coffee Vught en omstreken opende het jaar goed met een inspirerend gesprek met Bram van Hoek van EPIC Expedition Vehicles. Zijn zelfgebouwde expeditie-voertuig, pal vóór Kasteel Maurick geparkeerd, trok op 15 januari veel bekijks van de bezoekers. Onder meer de Vughtse wethouder Peter Pennings, met twee beleidsambtenaren van de partij bij de netwerkbijeenkomst, nam er een kijkje en liet zich informeren door de avonturier pur sang, met Helvoirtse roots. Uiteraard werden er ook weer volop interessante gesprekken gevoerd, onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

19 februari: Eef van Opdorp

Ook de volgende Open Coffee-bijeenkomst is een bezoek weer méér dan waard. Woensdag 19 februari – de derde woensdag van de maand – is namelijk niemand minder dan Eef van Opdorp de speciale gast, die in gesprek gaat met interviewer Ton de Kort. Zij keert daarmee terug in haar geboorteplaats. Van Opdorp geniet landelijk bekendheid als budgetcoach en presentatrice. Het grote publiek kent haar van haar medewerking aan het programma Uitstel van Executie, waarin ze mensen helpt om uit de financiële problemen te komen en ook te blijven. Van Opdorp draagt bevlogen haar steentje bij om mensen uit de schulden te houden. Dat doet ze de laatste tijd met name ook voor jongeren, met haar boek 'Pubers & Poen', dat ouders handvatten heeft om hun kinderen een solide financiële toekomst te bieden. Tijdens het gesprek bij de Open Coffee zal ze het uiteraard ook gaan hebben over hoe ondernemers en zzp'ers hun hoofd financieel boven water kunnen houden.

De Open Coffee Vught en omstreken duurt 19 februari van 9.00 tot 11.00 uur en vindt plaats in de brasserie van Kasteel Maurick. Geïnteresseerde ondernemers, zowel uit Vught als uit de regio, hoeven zich niet vooraf aan te melden, maar zijn deze ochtend van harte welkom. De koffie is voor eigen rekening.


deel deze activiteit

Locatie

Kasteel Maurick
Vught
Maurick 3
5261NA


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding