• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Enorm aanbod tijdens NVM Open Huizendag

dinsdag 27 september 19:00 uur

Tienduizenden huizen zijn komende zaterdag 1 oktober vrij te bezichtigen op de Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM. Dit is een uitgelezen moment voor potentiële kopers om het huis van hun dromen uit te zoeken. Voor verkopers is het daarentegen een goed moment om te zien hoe hun huis in de markt ligt.

GOES - Belangstellenden kunnen de deelnemende woningen bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur. Dit is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen vooraf op www.Funda.nl een selectie maken van deelnemende huizen en deze zonder afspraak bezoeken.

"We merken duidelijk dat de woningmarkt aantrekt", aldus NVM-woordvoerder Roeland Kimman. "In de meeste regio's gaat het economisch beter, dus worden er meer huizen verkocht. Dat betekent dat het aanbod aan te koop staande huizen iets terugloopt, maar er is nog steeds volop keus. De huidige lage rente maakt het kopen van een huis nog aantrekkelijker. De NVM Open Huizen Dag is een uitstekend moment om je daarop te oriënteren omdat je in korte tijd meerdere woningen kunt bezoeken. Ook voor verkopers is het een goede manier om hun woning in de etalage te zetten. Onderzoeken tonen aan dat huizen die meedoen aan de NVM Open Huizen dag sneller verkopen."

Veel mensen oriënteren zich via tablet en smartphone op de huizen en gaan dan met hun mobiel in de hand op pad. De NVM Open Huizen Dag kent dit jaar een nieuwe feature. De NVM introduceert de NVM Open Huizen Dag App, waarmee bezoekers kunnen aangeven welke huizen zij interessant vinden.

Bezoekers van de NVM Open Huizen Dag die de app gebruiken kunnen bovendien 4 weken lang een gratis krant van één van de vele titels van de Persgroep ontvangen. Daarnaast maken zij kans op een van de Somfy Smart Home make-overs ter waarde van 1.500,- euro.


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding