• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Winst Beerse Boys

dinsdag 13 september 11:52 uur

MIDDELBEERS - Beerse Boys boekte afgelopen zondag een gelukkige overwinning in de eerste thuiswedstrijd van deze competitie. Ronnie Pijnenburg werd met zijn doelpunt na een half uur spelen matchwinner. De lat redde de thuisploeg in de blessuretijd bij een goed genomen vrije trap van Murtaza Nawabi. In de 29e minuut leverde een overtreding op Jannes Mulders de thuisploeg een vrije trap op. De bal werd door Rob van Bijsterveldt in de doelmond gebracht, waar Ronnie Pijnenburg koppend met een boogbal keeper Sten Otter passeerde. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Jannes Mulders een uitgelezen kans om de score te verdubbelen, maar doelman Otter keerde zijn inzet.

Na de thee legde Beerse Boys de nadruk op het verdedigen van de kleine voorsprong. Met uitvallen zouden er wellicht kansen ontstaan om de score op te voeren. Dat leek in de 66e minuut ook te zijn gelukt na een snelle uitval over links via Pim Vingerhoets. Diens voorzet werd immers door Daan Mulders binnen geschoten, maar dat bleek hij in buitenspelpositie te hebben gedaan. Het bleef bij de 1-0, ook doordat Marvilde enkele goede mogelijkheden onbenut liet.

Het dichtst bij de gelijkmaker was Mutaza Nawabi in de vierde minuut van de extra tijd. Hij nam een vrije trap vanaf zo'n 20 meter uitstekend, maar de bal kwam op de lat en de rebound werd naast geschoten en zo bleef het bij de kleinst mogelijke, gelukkige zege voor Beerse Boys.

Opstelling Beerse Boys: Koen van Kollenburg; Bob Smolders, Ruud Willems, Rob van Bijsterveldt, Joost Claassen; Ron van Korven, Stijn van Heerbeek, Ronnie Pijnenburg; Daan Mulders, Jannes Mulders, Pim Vingerhoets.


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding