Logo bosscheomroep.nl
  • Alles

Greg Shapiro - The Madness of King Donald

zaterdag 23 februari 20:30 uur

Adrie Mouthaan

De stem achter de beroemde ‘Netherlands Second’ video (Zondag met Lubach) spreekt zich uit op zaterdag 23 februari in Vught!

Greg Shapiro groet hier de 45ste – en mogelijk laatste – president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump. Nee, Amerika kreeg niet de allereerste vrouwelijke president, maar wel de allereerste president die geestelijk – volgens hem – duidelijk ziek is. ‘The Madness of King Donald’ wordt een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie.

Greg Shapiro. Komiek. Amerikaans. Nederlander. Hij is te zien in de Boom Chicago-show ‘Trump Up the Volume: Angry White Men and How to Avoid Them’. Zijn nieuwste boek ‘How to Be Dutch: the Quiz’ is internationaal verkrijgbaar. Als de Trump-imitator van de video ‘Netherlands Second’ heeft hij wereldwijd meer dan 75 miljoen views.

cabaret Engels/Nederlands

Greg Shapiro is te zien op zaterdag 23 februari om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 17,50 / CJP-65+ € 16,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (ma, wo & do van 13.00u tot 17.00u of een uur voor aanvang van een voorstelling of film) of op www.theaterdespeeldoos.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Theater de Speeldoos
Vught
Vliertstraat 6
5261el


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?