• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Sportkampioenen van Dongen vrijdag 23 september gehuldigd

woensdag 28 september 11:28 uur

In Dongen zijn vrijdag 23 september de sportkampioenen gehuldigd.

Dongen - In het bijzijn van vele honderden belangstellenden zijn vrijdag 23 september de sportkampioenen van Dongen gehuldigd. De jongste jeugd (6 tot en met 12 jaar) opende het Sportgala met een ereparade. Atleet Chuck Pols won in deze categorie de prijs voor de beste sportprestatie.  

In de leeftijdscategorie 13 tot 18 jaar won bij de jongens Thomas Pijnenburg, beoefenaar van de Japanse vechtkunst nunchaku-do. Paardrijdster Amber Rommelse won bij de meisjes voor het onderdeel reining/western rijden. De prijs voor het meest succesvolle jeugdige sportteam ging naar Meisjes C1 van voetbalclub DVVC.

Bij de senioren waren de winnaars Luke Boudewijns (nunchaku-do), Desiree Emmen (openwaterzwemmen) en Dames 1 van ZV De Vennen (waterpolo). Anne de Jong (atletiek) won de Nadine Broersen-prijs als grootste aanstormend talent. De topatlete was zelf aanwezig om de prijs aan Anne te overhandigen. (zie foto onder, Foto: Jan Stads/Pix4Profs)

Ook werd de prijs 'Sportiefste school van Dongen' weer uitgereikt. Aan deze verkiezing deden diverse basisscholen scholen uit Dongen, 's Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart mee. De leerlingen van Basisschool Noorderpoort gingen met deze titel aan de haal. 

Dongen kan terug kijken op een zeer geslaagd evenement. Samen met café De Salamander en AV Event Supply werd een sfeervol programma gerealiseerd, waarbij sportliefhebbers elkaar konden ontmoeten en genieten van de sporttalenten.

 deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding