• Alles
 • (2)
  Film
 • (1)
  Overig
 • (2)
  Theater
 • (3)
  Evenement
 • (3)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

First Dates Singles Bal Masqué

woensdag 19 februari 19:00 uur

Na de lancering van de First Dates avonden in Den Bosch in maart van dit jaar, hebben de initiatiefnemers opnieuw iets bedacht om de liefde een handje te helpen: het First Dates Singles Bal Masqué. Het 'gemaskerd bal', puur en alleen voor singles, vindt plaats op woensdag 19 februari 2020 in eetcafé 't Keershuys in Den Bosch.

Bij 't Keershuys worden sinds de zomer ook First Dates avonden georganiseerd. Een speciale en besloten avond voor singles stond al langer op het verlanglijstje van de First & Second Dates organisatie in Den Bosch. Met de carnaval die tegen die tijd voor de deur staat, ontstond het idee om er een carnavaleske twist aan te geven en er een 'First Dates Singles Bal Masqué' van te maken. Een gemaskerd bal past immers goed in de formule van First Dates waarbij twee mensen die elkaar niet kennen een blind date met elkaar hebben. Veel mensen zullen de formule kennen van het populaire televisieprogramma 'First Dates'.

 Er staat je op 19 februari een geheel verzorgde, besloten avond te wachten met alleen maar singles. Je wordt ontvangen door gastvrouwen van First & Second Dates Den Bosch. Het team van 't Keershuys zorgt voor de muziek, een DJ, een walkingdinner en drankjes die je onbeperkt kunt bestellen aan een van de bars. En wie weet ontmoet je de man of vrouw van je dromen. Iedereen is welkom, er is geen leeftijdsgrens, maar er zijn wel twee belangrijke voorwaarden: je moet single zijn en een masker dragen. De dresscode: feestelijk/carnavalesk.

In verband met de verwachte belangstelling voor het Bal Masqué geldt de regel 'wie het eerst komt het eerst maalt'. Dit wil zeggen dat de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst worden geregistreerd. Hierbij hanteert de organisatie een aparte lijst voor vrouwen en mannen met het oog op een evenwichtige verdeling van de maximaal 200 gasten. Het First Dates Singles Bal Masqué begint 19 februari om 19.00 uur en is om uiterlijk 01.00 uur afgelopen. De all-inclusive toegangsprijs bedraagt €65,-. Voor kandidaten die geregistreerd staan bij First & Second Dates Den Bosch of geregistreerd hebben gestaan, is de toegangsprijs €50,-. Aanmelden voor de avond kan vanaf nu door een mail te sturen naar firstenseconddatesdb@gmail.com.


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding