• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Buitenplaats Der Boede opent poort voor verkoop 22 vrije kavels

zaterdag 17 september 13:00 t/m 17:00 uur

KOUDEKERKE-Op zaterdag 17 september aanstaande opent Buitenplaats Der Boede in Koudekerke tussen 13.00 en 17.00 uur haar monumentale poort voor belangstellenden voor de 22 vrije kavels op het bosrijke landgoed. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.derboede.nl/inschrijven. Bezoekers kunnen de kavels ter plaatse bekijken en meer informatie krijgen over de kavelprocedure. Op een kavel kunnen kopers, samen met een architect, een villa naar wens realiseren. 

Rondom het monumentale Huis Der Boede zijn 22 bouwkavels gesitueerd met oppervlaktes van ruim 1.100 m2 tot bijna 5.000 m2. De kavelprijzen starten bij 365.000 euro v.o.n. Ook het casco gerestaureerde Huis Der Boede is te koop voor 1.495.000 euro, inclusief hertenkamp. De verkoop wordt begeleid door Makelaarskantoor Zwaan uit Koudekerke.

Vrijheid in architectuur

Op Buitenplaats Der Boede heeft een koper alle vrijheid om zijn droomvilla te realiseren, passend bij de persoonlijke smaak en manier van leven. Vier architecten hebben op uitnodiging van de projectontwikkelaar een aantal woningontwerpen gemaakt. Elke architect laat daarbij een eigen stijl zien. De koper heeft de keuze om met één van deze geselecteerde architecten of met een eigen architect aan de slag te gaan. Het beeldkwaliteitsplan zorgt, met respect voor de historie van deze plek, voor een passende invulling. Er is veel variatie mogelijk in bouwvormen en stijlen, binnen kaders die ervoor zorgen dat 

 


deel deze activiteit

Locatie

Der Boede
Koudekerke
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding