• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (6)
  Muziek

Expositie 'Doorgeefwerk' KOV

dinsdag 1 september 14:00 t/m dinsdag 1 december 9:00 uur

Patrice Vermeer

Expositie ‘Doorgeefwerk’ KOV

Twaalf leden van het Kunstenaars Overleg Vught (KOV) exposeren met hun groepsexpositie ‘Doorgeefwerk’ tot 1 december 2020 bij Kunstlokaal VierM in Vught.

In 2014 is met dit thema van het kunstproject voor het eerst geëxposeerd en omdat dit zo goed ontvangen werd door kunstenaars en bezoekers, is het idee ontstaan om dit opnieuw te brengen.

Het gaat om het doorgeven, reageren en voortborduren op het voorgaande werk wat ieder deelnemend lid maakte. De deelnemers zagen alleen één voorgaand werk om op te reageren.

Een bijzonder project waarbij de verrassende reeks van alle individuele werken toch een samenhangend en gevarieerd geheel vormt.

Voor zowel het publiek als de deelnemers is het een verrassing om alle kunstwerken voor het eerst bij elkaar te zien. Dit unieke project is weer zo kleurrijk geworden dat het KOV alle werken gebundeld heeft in een boekje. Dit boekje is gratis verkrijgbaar in Kunstlokaal VierM bij VierMakelaars, Kerkstraat 5 in Vught.

De expositie is te bezichtigen tot 1 december 2020 bij Kunstlokaal VierM, Kerkstraat 5 Vught. Openingstijden: ma. t/m vr. 9.00 uur-17.30 uur en op afspraak.


deel deze activiteit

Locatie

KunstLokaal VierM
Vught
Kerkstraat 5
5261cp


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding