• Alles
 • (5)
  Film
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (3)
  Evenement
 • (3)
  Muziek

Boxmeer Proeft: Culinair genieten

dinsdag 20 september 9:28 uur

Op 25 september is het van 11.00 tot 17.00 uur weer koopzondag in bruisend Boxmeer. Onder de uitdagende titel Boxmeer Proeft kunnen de regiobezoekers weer volop genieten van wat Boxmeer te bieden heeft op culinair gebied. Daarnaast is er de bekende Maasheggenloop, een Steekproductenmarkt en maakt Promotieteam NUL duidelijk wat de gevaren zijn van afleiding in het verkeer.

BOXMEER - Op de gezellige bank voor hun zaak Puur van Dam, sinds maart 2015 gevestigd in het Boxmeers winkelcentrum aan de Steenstraat 130 a pal naast supermarkt Albert Heijn, praat het Boxmeers Weekblad met de zussen Maud van Dam (36), samenwonend in Beugen en moeder van een dochtertje (2) en Fleur van Dam (33), in Boxmeer samenlevend en eveneens moeder, maar dan van een jongetje (2).

Maud en Fleur vertellen: "Bij Puur van Dam zijn ook onze ouders Jan en Ton van Dam werkzaam, die wij nog heel hard nodig hebben, want vele handjes maken licht werk en zij hebben een schat aan ervaring. De bedoeling is wel dat wij beiden de zaak straks gaan overnemen. Oprichter van het bedrijf was in 1949 onze opa Joop van Dam. Maud heeft 18 jaar gewerkt bij onze groente- en fruitzaak in Sint Anthonis."

"Wij hebben anderhalf jaar geleden bewust gekozen voor Boxmeer. Een veel groter en drukker winkelcentrum met meer ontwikkelingsmogelijkheden, volop levendigheid en natuurlijk lekker dicht bij huis. We zijn ook begonnen met een ander concept. Geen klassieke groente- en fruitzaak meer, maar verse en lekkere producten, vooral uit eigen keuken, huisgemaakt dus."

"Vorig jaar was onze eerste Boxmeer Proeft een groot succes. Het was een uitgelezen kans om onze zaak goed op de kaart te zetten. Dit jaar staat Boxmeer Proeft weer in het teken van culinair genieten. Op zes plaatsen kan men een culinair gerecht bestellen. Op acht plekken kun je hapjes proeven en bij vier horecazaken kun je een lekker drankje drinken." Er zijn drie soorten Proef(smul)kaarten in de voorverkoop bij Albert Heijn."


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding