• Alles
 • (5)
  Film
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (3)
  Evenement
 • (3)
  Muziek

Bijeenkomst voor Broodfonds

maandag 6 juli 19:30 uur

DEN BOSCH - Den Bosch krijgt er een broodfonds bij, na een speciale informatieavond op maandag 6 juli. Een broodfonds is een collectief waarbij zelfstandigen afspreken om elkaar te steunen bij ziekte. Het is een sociaal vangnet voor en door ondernemers.

Veel ondernemers hebben geen financieel vangnet als zij ziek worden. Als oplossing ontwikkelde een groep ondernemers daarom het Broodfonds. In een Broodfonds kennen en vertrouwen de deelnemers elkaar. Iedereen die meedoet stort maandelijks een bedrag op een eigen rekening, wordt iemand ziek dan ontvangt diegene van iedereen een bedrag om van te leven.

Het Broodfonds is er voor alle soorten ondernemers, zowel zzp'ers als zelfstandigen met een BV of VOF. De maximaal vijftig deelnemers leggen geld in op individuele rekeningen. Zodra een van hen arbeidsongeschikt raakt, krijgt die van de anderen tijdelijk financiële steun. Om een groep zelfstandigen te zoeken die samen een broodfonds willen opstarten, is er maandag 6 juli vanaf 19.15 uur een informatieavond bij Seats2Meet in Den Bosch, bij het station. Aanmelden is verplicht en kan via www.broodfonds.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Seats2Meet
's-Hertogenbosch
Stationsplein 161
5211BP


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding