• Alles
 • (45)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Seminar: Homoseksualiteit en geloven in Rosmalen

maandag 30 maart 19:30 uur

Stichting Verscheurd houdt maandag 30 maart vanaf 19.30 uur een seminar over homoseksualiteit en geloven in Den Bosch/Rosmalen locatie Wijkcentrum Windkracht 5 aan de Deltalaan 140 in Rosmalen. Doel is om openheid over homoseksualiteit te bevorderen en christenen toe te rusten in het omgaan met homoseksualiteit. Er is geen 'verborgen agenda': Verscheurd heeft zelf geen standpunt over het al dan niet geoorloofd zijn van homoseksuele relaties, maar wil christenen en gemeenten ondersteunen bij de zoektocht welke waardes zij willen uitdragen en hoe dit toe te passen in de praktijk.

Het doel van de avond is zodoende juist om verbinding te brengen tussen christenen met verschillende visies, en mensen toerusten in het omgaan met homoseksualiteit in hun eigen omgeving. Dit doen we door het geven van informatie, delen van persoonlijke ervaringen en bespreken van verschillende Bijbelse visies. Zonder dat een standpunt gekozen wordt. We willen een goed en vruchtbaar gesprek over de Bijbel en homoseksualiteit bevorderen. Niet kijken naar wat ons verscheurd, maar kijken naar wat ons verbindt.

We zouden het erg op prijs stellen wanneer u hier binnen uw gemeente aandacht voor wilt vragen, bijvoorbeeld in uw kerkblad of middels een poster. U zou ons ook ontzettend helpen als u dit bericht zou willen doorsturen naar andere kerken/ instanties of wie dan ook maar in u omgeving, zowel in Hilversum als daarbuiten. Bijgaand een persbericht en poster in pdf. Mocht u graag een of meerdere papieren posters willen ontvangen, dan zenden we u die graag toe. U kunt dat via een e-mail naar dit adres doorgeven.

Op de website Verscheurd.nl vind u meer info over ons en de seminars.


deel deze activiteit

Locatie

Windkracht 5
Rosmalen
Deltalaan 140
5247jt


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding