• Alles
 • (5)
  Film
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (3)
  Evenement
 • (3)
  Muziek

Rector Put vertrekt

vrijdag 23 september 18:01 uur

Rector Jan Put vertrekt per 1 april 2017 bij scholengemeenschap Marianum. Hij maakte dat zelf bekend bij de opening van de Groenlose bibliotheek in het Marianumgebouw.

GROENLO/LICHTENVOORDE - Jan Put vindt 1 april een geschikte datum omdat in maart volgend jaar de grote verbouwing van Marianum opgeleverd wordt. Jan Put is dan 63 jaar. In maart nemen leerlingen en hun leerkrachten in de nieuwe leslokalen in het verbouwde deel, de oorspronkelijke school dat in 1959 door de paters Maristen is gesticht.

De aula uit die tijd van de wederopbouw is in de oorspronkelijke staat teruggebracht en zijn de katholieke wandmozaïeken, afbeeldingen van Maria, aan de buitenkant en in de hal van Marianum hersteld.

Op 31 maart vindt de officiële opening van de school plaats, gevolgd door een open huis op 1 april. Omdat het schooljaar dan nog enkele maanden te gaan heeft, vindt Jan Put dit een ideaal moment voor zijn opvolger om kennis te maken met school en de leerlingen. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet bekend.

Op 1 april 2017 is het precies acht jaar geleden dat Jan Put als rector van het Marianum begon. Mede aanleiding voor zijn vertrek is de gezondheid van zijn vrouw.


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding