• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Grenswandeltocht

zondag 2 oktober 9:00 t/m 13:00 uur

GENDRINGEN - De jaarlijkse Grenswandeltocht is onderhand een vaste traditie van de VVV in de Oude IJsselstreek en wordt dit jaar voor de 34e maal georganiseerd. Om zoveel mogelijk wandelaars een plezier te doen zijn er routes uitgezet van ruim 10, 15 en 20 kilometer die bijna allemaal voor een deel door het aangrenzende Duitsland gaan. De enthousiaste vrijwilligers van de werkgroep wandelen en fietsen van de VVV Oude IJsselstreek hebben hun best gedaan weer een mooie dag voor iedereen te organiseren.

Het vertrek- en eindpunt voor de drie routes is bij Paardensportcentrum Diekshuus aan de Ulftseweg 4A in Gendringen. De wandelaars kunnen starten tussen 9.00 en 13.00 uur. Langs de routes is een pauzeplek ingelast bij Recreatie 't Lohr voor alle afstanden. Voor de deelnemers aan de 15 en 20 km is tevens een pauzeplek ingelast bij kasteel Wasserburg in Anholt.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 voor niet-leden en € 2,50 voor leden van de KWBN. Een evt. herinnering is apart verkrijgbaar. Deze wandeldag wordt ook ingeschreven in de vele individuele wandelboekjes die worden aangeboden en is opgenomen in de landelijke kalender van de KWBN. Dat is ook de reden dat elk jaar een flink aantal mensen van heinde en verre naar de Oude IJsselstreek komt.

www.vvvoudeijsselstreek.nl

info@vvvoude-ijsselstreek.nl


deel deze activiteit

Locatie

Diekshuus
Gendringen
Ulftseweg 4a 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding