• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Tweede editie Villa Joep Benefietconcert

dinsdag 13 september 9:27 uur

TILBURG - In Paradox, Telegraafstraat 62 in Tilburg, vindt zondag 18 september van 15.00 tot 18.30 uur de 2e editie van het 'Villa Joep Benefietconcert' plaats. Alle opbrengsten van dit concert komen ten goede aan onderzoeksfonds tegen Neuroblastoom kinderkanker, Villa Joep. De entree bedraagt €10.

Organisator Bart Dietvorst kent de noodzaak dat er een medicijn wordt gevonden tegen deze zeldzame kinderkankersoort; hij verloor in oktober 2013 zijn dochtertje Mara aan deze ziekte. Er zijn optredens van Broken Sun en Mary Liz. Broken Sun is de band van Bart zelf. In 2014 maakte de band een album ter nagedachtenis aan Bart's dochter Mara. Broken Sun maakt muziek met een sterke invloed van rootsrock tot Americana en Altcountry. De band presenteert de nieuwe single 'Daylight Saving Time'. Mary Liz uit Tilburg is het alter ego van zangeres Maaike Hermans. Ze zingt moderne pop, bracht eerder al haar debuutalbum 'Home, naked & winged' uit en werkt nu aan de opvolger daarvan.

Naast de optredens is er een mini Villa Joep markt met kraampjes met Villa Joep merchandise, (kinder)kleding, kaarsen, Hope armbandjes en No Guts No Glory. Lowie van Gorp leest voor uit zijn succesvolle boeken over het leven met en zonder zijn dochter 'Kanjer Guusje'.

www.paradoxtilburg.nl

www.villajoep.nldeel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding