• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Resto VanHarte biedt talent podium

woensdag 7 september 9:46 uur

MIDDELBURG - Resto VanHarte en de Coalitie Erbij houden op zaterdag 24 september een open podium tijdens het eerste Kom Erbij festival in Middelburg. Het festival is op Burendag bij wijkcentrum Palet op J. van Reigersbergstraat 2. Talentvolle buurtbewoners laten zien wat ze kunnen op podium, er zijn gratis tapashapjes en organisaties geven informatie over activiteiten in de wijk. Dus kun je dansen, zingen, goochelen of heb je een ander talent? Meld je dan vóór 19 september aan via m.devlieger@restovanharte.nl. Ook vrijwilligers kunnen zich hier aanmelden.

 

Mee-eten, meehelpen of optreden: iedereen is van harte welkom

Iedereen is welkom om zich aan te melden als talent of als gast. Maar iedereen is ook van harte welkom om mee te helpen met de organisatie van dit grote feest. Aanmelden als vrijwilliger en/of talent is mogelijk tot 19 september bij Marcella de Vlieger via m.devlieger@restovanharte.nl  Om als gast langs te komen is reserveren niet nodig. Iedereen kan gratis aanschuiven tijdens deze feestelijke bijeenkomst. Reserveren is niet nodig. Vanaf 16.00 start het officiële programma. Wilt u buurtbewoners informeren over de activiteiten en mogelijkheden van uw organisatie, vereniging, hobby- of sportclub, meld u dan aan voor een informatiestand.

Geef je Buurt een Boost

Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland. Activiteiten variëren van barbecues, tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. De eerste activiteit heeft reeds plaatsgevonden; in heel Nederland organiseerde Resto VanHarte deze zomer buurtbarbecues. De opkomst was hoog. In heel Nederland waren er bijna 4000 bezoekers. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. 

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto's zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto's worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers.  Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt. 

 


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding