Logo bosscheomroep.nl
  • Alles

Tante Sjaan en het klungelige kerstfeest

zondag 16 december 13:00 uur

Familievoorstelling 'Tante Sjaan en het klungelige kerstfeest' in PERRON-3

 

Zondag 16 december is de kerstvoorstelling Tante Sjaan en het klungelige kerstfeest in PERRON-3 te zien. Een familievoorstelling in warme kerstsferen, waarbij CLUB-3 boegbeeld Tante Sjaan, een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien, weer een heel avontuur beleeft. Kinderen t/m 8 jaar zijn uitgenodigd om in hun mooiste kerstkleren samen met papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's en oma's te komen kijken. Kom gezellig in de kerstsferen met Tante Sjaan!

 

Over de voorstelling

Het is bijna Kerstmis: de leukste tijd van het jaar, vol lichtjes, warmte en gezelligheid. Met vrienden en familie lekker eten en fijn samenzijn. Tante Sjaan vindt dat heerlijk maar dit jaar doet ze het rustig aan en is ze toe aan wat rust in huis. Lekker bakken en een beetje Netflixen in haar badjas.

Buurman Harry Bolderbars heeft ook zo z'n eigen manier van kerst vieren. Deze brommige brompot houdt niet van rommel en zeker niet van drukte over de vloer. Toch is buurman Harry reuze nieuwsgierig hoe het er bij buuf Sjaan allemaal aan toe gaat! Vieren ze beiden Kerstmis rustig en alleen? Of zet tante Sjaan de hele boel weer op z'n kop?

 

Tante Sjaan en CLUB-3

Tante Sjaan is de regeltante van CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3. Ze organiseerde bijvoorbeeld eerder tijdens Halloween een ware Spokenbruiloft en konden kinderen met Sinterklaas ontbijten. CLUB-3 heeft voor deze middag wederom de samenwerking gezocht met Acteerstudio P-ACT uit Rosmalen.

De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan de voorstellingen van Tante Sjaan. Er is meer aandacht voor sfeer, interactie, het karakter, randprogramma, de inhoud en duur van de voorstelling.

 

DatumZondag 16 december 2018 

13.00 en 15.30 uur

 

Over CLUB-3CLUB-3 is de kidsclub van PERRON-3. Samen met Acteerstudio P-ACT, gevestigd in PERRON-3, bieden we ieder theaterseizoen leuke kindervoorstellingen. Met deze samenwerking bieden Acteerstudio P-ACT en PERRON-3 op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen en omgeving.

 

Meer informatie:

Acteerstudio P-ACT: www.studiop-act.nl

CLUB-3: www.facebook.com/Club3Rosmalen

PERRON-3: www.perron-3.nl/sjaan

 

Kaarten

Kaarten kosten € 8,50 per stuk en zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa, via telefoonnummer 073 – 850 7550 en via de website www.perron-3.nl.


deel deze activiteit

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?