• Alles
 • (14)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (98)
  Bijeenkomst
 • (7)
  Religie
 • (7)
  Evenement
 • (13)
  Muziek

Stichting Geursenproducties viert dit seizoen een feestje!

maandag 5 september 11:24 uur

Het is dubbel feest voor Stichting Geursenproducties. Dit theaterseizoen maakt Saskia Geursen haar veertigste seizoen vol als regisseuse van kinderen en jongeren en daarnaast is het eerste lustrum van Geursenproducties dit seizoen een feit. Reden genoeg dus voor een feestje. "We willen er iets speciaals van maken dit seizoen" aldus Saskia Geursen. "Naast onze gebruikelijke voorstellingen willen we voor onze leden iets organiseren om dit heugelijke feit met ons te vieren. Hoe en wat? Daar zijn we nog volop over aan het brainstormen want overal hangt een prijskaartje aan."

"We hadden nooit gedacht dat we, toen Stichting Orion wegbezuinigd werd, zelfstandig door konden gaan. Gelukkig kregen we steun vanuit allerlei hoeken. Orion schonk ons alle decor wat we in de loop er jaren verzameld hadden. Scouting Sint Martinus voorzag ons van repetitieruimte voor onze Zaltbommelse groepen en vanuit Hurwenen kwam het bericht dat het bestuur van de kindergroep de Uiltjes ophield en of wij deze groep, waar we al les aan gaven, over wilden nemen. We hebben daar toen ook meteen de Jongerengroep Jeugdpodium weer nieuw leven ingeblazen."

"Kinderen en jongeren zijn altijd welkom bij ons, we passen de toneelstukken en musicals zo aan dat nieuwe gezichten die tijdens het seizoen komen, gewoon mee kunnen doen", vertelt Erik Geursen.

Wil je meespelen met een van de groepen van Stichting Geursenproducties? De Leer en Musicalgroep, voor basisschoolkinderen, repeteert op maandag van 15.45 tot 17.15 uur in de Poorterij in Zaltbommel, 's avonds repeteren de jongeren van de All Round Theatergroep in het clubgebouw van de Scouting van 19.30 tot 21.15 uur. De Uiltjes, voor basisschool kinderen, repeteren op woensdag van 17.45 tot 19.15 uur en de jongeren van Jeugdpodium van 19.30 tot 21.15 uur.

Wil je jezelf opgeven of een keer een kijkje komen nemen tijdens een repetitie? Dat kan! Neem dan contact op via onderstaand genoemde website of stuur een mail naar st.geursenprod@gmail.com. Wie ideeën heeft over hoe Stichting Geursenproducties dit jaar op een mooie manier kan vieren, kan deze via bovenstaand mailadres vermelden.

geursenproducties.nl


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding