Logo bosscheomroep.nl
  • Alles

KuBra expositie: ‘Water naar de Zee’

donderdag 7 december 13:00 t/m 17:00 uur

KuBra

Galerie KuBra presenteert: ‘Water naar de Zee’

Zondag 19 november vernissage 15.00 uur

In Galerie KuBra, gelegen aan het Burgemeester Loeffplein 64 in ’s-Hertogenbosch, gaat op 17 november de nieuwe expositie ‘Water naar de Zee’ van start met op zondag 19 november om 15.00 uur de feestelijke vernissage. De bezoekers weten steeds vaker de weg te vinden naar de voetgangerspassage van parkeergarage De Tolbrug, waar kunst en ambachten steeds meer toegankelijk zijn voor het publiek. De expositie loopt van 17 november t/m 17 december 2017.

5 Kunstenaars uit Brabant, Jef Hendriks(Helmond), Gilles de Rooij(Veghel), Kitty Tijbosch(Lieshout), Marjolijn Koppelaars(Oisterwijk) en Anja Ulijn (Den Dungen), verbinden het water met de zee middels digitale grafiek en gedichten, schilderijen, kleurpotloodtekeningen en stenen sculpturen en beelden van aardewerk.

Iedere maand zijn er wisselende exposities, steeds voor periodes van vijf weken, waar iedere keer weer een afwisselend en verrassend deel van KuBra zich zal presenteren aan ‘s-Hertogenbosch, Brabant en ver daarbuiten. De galerie is geopend van donderdag t/m zondag van 13 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars, vrije toegang. U bent van harte welkom! www.stichtingkubra.nlKuBra
KuBra
deel deze activiteit

Locatie

Galerie KuBra
’s-Hertogenbosch
Burgemeester Loeffplein 64
5211rx


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?