Adverteren

De Bossche Omroep is hét middel om als lokale ondernemer uw naamsbekendheid te vergroten. Met 99.000 bezorgadressen in de regio ’s-Hertogenbosch is het lokale bereik van uw advertentie enorm. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft De Bossche Omroep:

  • Met de zondag een uniek verschijningsmoment ten opzichte van andere bladen, waardoor de krant een hoge attentiewaarde heeft onder lezers.
  • Een zeer gevarieerd aanbod aan advertentiemogelijkheden, ongeacht uw budget.
  • Eigen beheer over verspreiding en controle van de krant, waarmee we een optimaal rendement van uw investering waarborgen.
  • Eén aanspreekpunt binnen De Bossche Omroep voor u als klant, die u van advies op maat kan voorzien.
  • Een handzaam weekendformaat, waardoor uw advertentie extra opvalt.

Alle informatie over adverteren in De Bossche Omroep vindt u in onderstaand overzicht, of begin direct door hieronder uw adverteermethode te selecteren!

De Algemene Voorwaarden kunt u vinden op www.persgroepadvertising.nl (rechtsonder vindt u de link Algemene Voorwaarden).

Download Tarieven 2017.pdf

Kies uw adverteermethode

Plaats een Omroepertje

De ‘Omroepertjes’ zijn de kleine advertenties met een groot bereik van De Bossche Omroep. Al voor € 0,65 per woord* bereikt u 98.500 adressen in de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Stel daarom direct uw Omroepertje samen en bereik uw doelgroep!

Plaats direct een Omroepertje

Regulier adverteren in de Bossche Omroep

Maak van uw bedrijf of product een blikvanger in De Bossche Omroep door het plaatsen van een advertentie. Advertenties zijn mogelijk in verschillende maten, voor de kleine ondernemer en de ondernemer die nét wat meer te besteden heeft. Ongeacht het formaat is uw bereik met een advertentie in De Bossche Omroep gegarandeerd.

Download hier ons advertentie-overzicht voor meer informatie over de mogelijkheden tot het plaatsen van een advertentie in De Bossche Omroep!

Download Tarieven 2017

Online banner naast digitale krant

U kunt uw offline bereik dat u heeft met de papieren versie van De Bossche Omroep uitbreiden met een opvallende advertentie naast de digitale versie van De Bossche Omroep. Om uw advertentie in de krant te versterken, of omdat u juist de internetgebruiker direct wilt laten doorklikken naar uw website of aanbieding!

Voor alle informatie over deze vorm van adverteren, pakketten in combinatie met een offline advertentie en tarieven kunt u contact opnemen met ons verkoopteam, Tel. 073 - 613 51 16 of:

advertentie@bosscheomroep.nl

Wist u dat...

...De Bossche Omroep wekelijks bij meer dan 98.500 adressen bezorgd wordt?

...De Bossche Omroep al vanaf 1957 kranten drukt en elke week bezorgd wordt?

...De Bossche Omroep de enige krant op zondag is uit de omgeving 's-Hertogenbosch?

Nog groter bereik?

Uw verspreidingsgebied nog groter maken? Informeer naar de mogelijkheden via:
(073) 61 35 116 of advertentie@bosscheomroep.nl.